Volleybal

VoCASA volleybal Nijmegen

Voor VoCASA verzorg ik de website ( www.vocasa.nl ), de video-beelden en de social media

  • VoCASA H1 en PDK Huizen zetten zichzelf en Parkinson in spotlight

    Afgelopen weekend was het Parkinsonweekend in Nijmegen. De oefenwedstrijd tussen de eredivisieteams van VoCASA en PDK Huizen stond in het teken van de bestrijding van deze ziekte “Parkinson stoppen begint nu”, ParkinsonNL. Zaterdagavond werd de wedstrijd geopend door professor Bas Bloem, die 2 volleyballers met Parkinson introduceerde. Frans Larooi en Mykola Saklakov deden mee […] Het bericht VoCASA H1 en PDK Huizen zetten zichzelf en Parkinson in spotlight verscheen eerst op VoCASA volleybal Nijmegen.

  • Grote Clubactie 2023, koop loten bij VoCASA

    VoCASA gaat (weer) loten verkopen voor de Grote Clubactie! Vanaf zaterdag 23 september zetten we samen de schouders eronder. Help jij ook mee om onze clubkas te spekken?! loten kopen Loten kopen kan natuurlijk bij onze jeugdleden, maar er kunnen ook online loten worden gekocht! Zie hiervoor de link: https://lot.clubactie.nl/lot/vocasa/100488 Ze zijn €3,- per […] Het bericht Grote Clubactie 2023, koop loten bij VoCASA verscheen eerst op VoCASA volleybal Nijmegen.

  • Winst Dames 1 op SOMAS/Activia D1 in laatste oefenwedstrijd

    Vandaag, 16 september 2023, speelde Dames1 van VoCASA de laatste oefenwedstrijd van de seizoensvoorbereiding,  voordat het competitieseizoen volgende week zaterdag – 23 september – echt gaat beginnen. Verslag van het team: We speelden tegen SOMAS/Activia Dames 1 (vanaf dit jaar uitkomend in de Eredivisie na het behalen van het kampioenschap in onze poule vorig […] Het bericht Winst Dames 1 op SOMAS/Activia D1 in laatste oefenwedstrijd verscheen eerst op VoCASA volleybal Nijmegen.

VocasaTV.nl

het video-kanaal van VoCASA met samenvattingen en live-streams van volleybalwedstrijden

Volleybal Heren Kampioenspoule en Playoffs

in maart 2021 heb ik een youtube-kanaal ingericht met samenvattingen van wedstrijden in de kampioenspoule van de Eredivisie Volleybal Heren.
In maart 2022 heb ik eveneens de reeks wedstrijden naar het landskampioenschap eveneens op video vastgelegd.

25-04-2021: Volleybal: Draisma Dynamo v Amysoft Lycurgus: Apeldoorn Best of Three, kampioenschap volleybal heren;third match; V.l.n.r: De beker wordt uitgereikt aan Draisma Dynamo,