VoCASA Volleybal Nijmegen

VoCASA Volleybal Nijmegen heeft een website (www.vocasa.nl) die mede door Frank Meeuwsen onderhouden wordt.

VoCASA volleybal Nijmegen Volleybal voor iedereen bij VoCASA in Nijmegen: topvolleybal, jeugd, breedtesport, recreanten

 • Kijk zaterdag 22 januari naar VoCASA-VCN (20.00u via livestream)
  by Timo van Zandbrink on 22 januari 2022 at 10:26

  Eind oktober won VoCASA Heren 1 in Capelle aan den IJssel duidelijk met 0-3 van VCN. “Toch verwacht ik vanavond een lastige tegenstander te treffen. Het is voor ons een mooie kans om de draad weer op te pakken”, zegt libero Dustin Bontrop. Bekijk de wedstrijd van VoCASA volleybal Nijmegen Heren 1 tegen ComputerPlan […] Het bericht Kijk zaterdag 22 januari naar VoCASA-VCN (20.00u via livestream) verscheen eerst op VoCASA volleybal Nijmegen.

 • Spannende vijfsetter in Eredivisie. Simplex/SSS-VoCASA 3-2
  by Frank Meeuwsen on 16 januari 2022 at 13:27

  Groen tegen Paars werd zaterdag 15 januari een nagelbijtende vijfsetter in Barneveld. SSS en VoCASA streden om punten voor een betere klassering in de middenmoot van Heren Eredivisie Volleybal. Simplex SSS won de eerste twee sets gemakkelijk, maar VoCASA vocht zich terug in de wedstrijd en won de derde en vierde set. In een spannende […] Het bericht Spannende vijfsetter in Eredivisie. Simplex/SSS-VoCASA 3-2 verscheen eerst op VoCASA volleybal Nijmegen.

 • Kijk zaterdag 15 januari in de eredivisie live naar SSS-VoCASA Heren 1
  by Timo van Zandbrink on 15 januari 2022 at 10:47

  In oktober won VoCASA Heren 1 de thuiswedstrijd verrassend eenvoudig van SSS, maar buitenaanvaller Imre Harnischmacher verwacht vanavond in Barneveld veel meer tegenstand. “We hebben we het daar vaak lastig. Zij nemen natuurlijk het goede gevoel mee van de 3-1 tegen ZVH afgelopen woensdag. Het zal een taai potje worden waarin alles open ligt.” Middenaanvaller […] Het bericht Kijk zaterdag 15 januari in de eredivisie live naar SSS-VoCASA Heren 1 verscheen eerst op VoCASA volleybal Nijmegen.

 • We kunnen weer volleyballen (trainen vanaf 17 jan 2022)
  by Frank Meeuwsen on 14 januari 2022 at 23:20

  Beste sporters, De coronamaatregelen voor de sport zijn versoepeld. Alle sportactiviteiten binnen en buiten zijn weer toegestaan. Publiek mag nog niet. En alleen onderlinge wedstrijden zijn mogelijk. Dat betekent dat we vanaf maandag 17 januari weer gaan trainen, volgens het bekende rooster. Dat vind je op de site: https://vocasa.nl/volleybal-training-nijmegen/ Er gelden wel wat extra regels: Een […] Het bericht We kunnen weer volleyballen (trainen vanaf 17 jan 2022) verscheen eerst op VoCASA volleybal Nijmegen.

 • VoCASA – ZVH spannend maar punten naar Zevenhuizen (1-3)
  by Frank Meeuwsen on 9 januari 2022 at 10:33

  Zevenhuizen Heren 1 startte het nieuwe jaar zaterdagavond gedreven tegen VoCASA Heren 1. Jammer dat de vele thuiskijkers werden geconfronteerd met haperende livestream met verstoorde synchronisatie tussen beeld, geluid en scorebord. Op het veld ging het daarentegen gelijk op tussen de twee teams. Vanaf set 3 was het beeld in de stream weer OK, maar […] Het bericht VoCASA – ZVH spannend maar punten naar Zevenhuizen (1-3) verscheen eerst op VoCASA volleybal Nijmegen.