VoCASA Volleybal Nijmegen

VoCASA Volleybal Nijmegen heeft een website (www.vocasa.nl) die mede door Frank Meeuwsen onderhouden wordt.

VoCASA volleybal Nijmegen Volleybal voor iedereen bij VoCASA in Nijmegen: topvolleybal, jeugd, breedtesport, recreanten

 • VoCASA H1 en PDK Huizen zetten zichzelf en Parkinson in spotlight
  by Frank Meeuwsen on 25 september 2023 at 11:50

  Afgelopen weekend was het Parkinsonweekend in Nijmegen. De oefenwedstrijd tussen de eredivisieteams van VoCASA en PDK Huizen stond in het teken van de bestrijding van deze ziekte “Parkinson stoppen begint nu”, ParkinsonNL. Zaterdagavond werd de wedstrijd geopend door professor Bas Bloem, die 2 volleyballers met Parkinson introduceerde. Frans Larooi en Mykola Saklakov deden mee […] Het bericht VoCASA H1 en PDK Huizen zetten zichzelf en Parkinson in spotlight verscheen eerst op VoCASA volleybal Nijmegen.

 • Grote Clubactie 2023, koop loten bij VoCASA
  by Frank Meeuwsen on 22 september 2023 at 18:35

  VoCASA gaat (weer) loten verkopen voor de Grote Clubactie! Vanaf zaterdag 23 september zetten we samen de schouders eronder. Help jij ook mee om onze clubkas te spekken?! loten kopen Loten kopen kan natuurlijk bij onze jeugdleden, maar er kunnen ook online loten worden gekocht! Zie hiervoor de link: https://lot.clubactie.nl/lot/vocasa/100488 Ze zijn €3,- per […] Het bericht Grote Clubactie 2023, koop loten bij VoCASA verscheen eerst op VoCASA volleybal Nijmegen.

 • Winst Dames 1 op SOMAS/Activia D1 in laatste oefenwedstrijd
  by Frank Meeuwsen on 16 september 2023 at 21:26

  Vandaag, 16 september 2023, speelde Dames1 van VoCASA de laatste oefenwedstrijd van de seizoensvoorbereiding,  voordat het competitieseizoen volgende week zaterdag – 23 september – echt gaat beginnen. Verslag van het team: We speelden tegen SOMAS/Activia Dames 1 (vanaf dit jaar uitkomend in de Eredivisie na het behalen van het kampioenschap in onze poule vorig […] Het bericht Winst Dames 1 op SOMAS/Activia D1 in laatste oefenwedstrijd verscheen eerst op VoCASA volleybal Nijmegen.

 • 23 sept Start zaterdagcompetitie, en Feest VoCASA
  by Frank Meeuwsen on 15 september 2023 at 00:01

  Op 23 september is de eerste zaterdag-competitiedag van het nieuwe seizoen. Veel teams spelen hun eerste wedstrijd in de thuishal. In de avond spelen de eredivisie-teams VoCASA heren 1 en PDK huizen een oefenduel. Dit oefenduel staat in het teken van de ziekte van Parkinson. Mykola Saklakov, toptrainer in het Oekraïense volleybal met Parkinson, […] Het bericht 23 sept Start zaterdagcompetitie, en Feest VoCASA verscheen eerst op VoCASA volleybal Nijmegen.

 • Heren 1 draaide warm tegen TUB Bocholt. Dames 1 speelde toernooi DeVoKo
  by Frank Meeuwsen on 11 september 2023 at 11:24

  Bij tropische temperaturen werd op 9 september in de volleybal-hallen gewoon gesport. In de VoCASA-hal speelden Dames 3, Heren 1 en Heren 2 oefenwedstrijden. Dames 1 speelde een Toernooi in Denekamp. VoCASA H1 tegen TUB Bocholt (D) VoCASA Heren 1 zag 9 september in Nijmegen om 14.00u het Duitse TUB Bocholt uit […] Het bericht Heren 1 draaide warm tegen TUB Bocholt. Dames 1 speelde toernooi DeVoKo verscheen eerst op VoCASA volleybal Nijmegen.