Nationaal Horeca Onderzoek gereed

By | 24 november 2017

Mijn Collega’s van Foodstep hebben het Nationaal Horeca Onderzoek 2017-2018 afgerond. Hoeveel pleisters, deodoranten, en zakdoekjes er gebruikt zijn, is me niet bekend. Maar het ging echt met “Bloed, zweet en tranen”.   Deze uitgebreide studie (wie hem bestelt, ontvangt ruim 300 online pagina’s aan resultaten) biedt bestaande en nieuwe spelers in de markt een… Read More »

frankmeeuwsen – SSL en responsive

By | 15 november 2017

Ik heb de oude Website frankmeeuwsen.eu verplaatst is. Systeem is nu overgezet van GpEasy naar WordPress, en ondergebracht onder www.hasweb.nl. Daarop had ik namelijk een SSL certificaat aangeschaft. Dus nu ook deze site : Veilig En verder de weergave op Smartphones en Tablets verbetert. Dus nu ook deze site : Responsive. En beveiligd tegen alle… Read More »

VoCASA Volleybal stijgt na winst op Dio naar 2e plaats

By | 14 november 2017

In de Volleybal Topdivisie Heren stond zaterdag 11 november een absolute kraker op het programma. Een volle tribune in VoCASA-hal zag twee ploegen in vorm, VoCASA en DIO/Bedum, vechten in een onderling treffen om een plaats bij de eerste twee. Het Nijmeegse team van VoCASA is de verrassing van dit seizoen, terwijl het Groningse DIO/Bedum… Read More »

Foodservice richting 4% omzetgroei 2017

By | 14 oktober 2017

De buitenshuis bestedingen in Horeca, Catering en Onderweg zijn op weg naar 4% groei in 2017 ten opzichte van 2016.  Dat blijkt uit cijfers van Foodstep. De metingen inkoop t/m september (+2,5%) + margeverbetering in Horeca en Catering geven voorlopig beeld voor 2017.  inkoop ingredienten food & drinks via groothandel De periodemonitor geeft een waardeontwikkeling… Read More »

Meer bestedingen aan duurzaam voedsel

By | 4 oktober 2017

Ik heb een bijdrage geleverd in de Monitor Duurzaam Voedsel. Consumenten besteedden in 2016 voor 3,8 miljard euro aan duurzaam voedsel, een stijging van 26% ten opzichte een jaar eerder. Het aandeel duurzaam voedsel binnen de totale voedselbestedingen is daarmee gestegen van 8% in 2015 naar 10% in 2016. Aan de keurmerken Biologisch en Beter… Read More »

Al 10 jaar bij Foodstep

By | 1 september 2017

De LinkedIn felicitaties zijn sneller dan de formele van mijn werkgever. Al vanaf 23 augustus. Ik zet toch niet voor niets medio augustus in LinkedIn als aanvang dienstverband.  En ik weet het zeker dan in in augustus al rondliep. Kennelijk in Personeelsadministratie pas per 1 september. Het is ook niet meer van deze tijd.. 10… Read More »

hasweb.nl nu ook veilig (SSL)

By | 10 juli 2017

Meegaan met de tijd. Ten behoeve van een veilig gevoel van bezoekers aan mij websites op/onder hasweb.nl lijkt het mij verstandig een SSL-certificaat aan te vragen. Is gebeurd. En het lukt mij om dat zelf te installeren. Nu zie je als bezoeker in de adresbalk een net Veilig-slotje erop.  

VoCASA Heren 2 wint volleybal beker

By | 14 mei 2017

VoCASA Heren 2 wint volleybal beker na een 3-0 in Wierden op het thuisspelende WVC Volley. De paarse brigade, die als tweede in de derde divisie was geëindigd, werd door een flink aantal fans uit volle borst toegezongen, de afvaardiging uit Nijmegen geloofde blijkbaar wel in een succesvolle afsluiting van het seizoen in Wierden. De… Read More »

VoCASA Kampioenen Meisjes B2, Heren 3 en Dames 11

By | 24 april 2017

Op zaterdag 22 april werd VoCASA Meisjes B2 na een triller van een wedstrijd kampioen 2017. De 3-1 overwinning op SetUp was genoeg voor de titel. Met 48 punten uit 11 wedstrijden blijft VoCASA MB2 op setsaldo de concurrent Weekenders net voor. Op donderdag 20 april pakte Heren 3 met een 4-0 tegen Dynamo officieel het kampioenschap in de 3e… Read More »